У Стаўбцоўскім філіяле ААТ «Гарадзейскі цукровы камбінат» адкрыты чарговы сезон нарыхтовак

Главное Эканомiка

З нарыхтаванай сыравіны ў філіяле разліваюць сокі і нектары

У Стаўбцоўскім філіяле ААТ «Гарадзейскі цукровы камбінат» адкрыты чарговы сезон нарыхтовак. І першая сыравіна, якая паступіла на перапрацоўку, – ягадная.

Гэтымі днямі перапрацоўшчыкі актыўна закупляюць клубніцы ў Брэсцкай і іншых абласцях для глыбокай замарозкі. Неўзабаве з беларускага Палесся пачнуць паступаць чарніцы.

– Аб’ёмы нарыхтовак садавіны і гародніны засталіся на ўзроўні мінулага года, – адзначае дырэктар філіяла Яраслаў Буйніцкі. – Чакаем яблыкаў, гэта самы масавы від сыравіны.

Паралельна з нарыхтоўкамі ў філіяле ажыццяўляецца выпуск сокаў, нектараў, джэмаў, фруктова-ягадных напаўняльнікаў і іншай вітаміннай прадукцыі.

Таццяна ПЯТКЕВІЧ, фота аўтара



Tagged

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *