У Стаўбцоўскім філіяле цукровага камбіната з’явяцца новыя віды прадукцыі

Главное Эканомiка

Фота носіць ілюстрацыйны характар

Гэтымі днямі на канвееры Стаўбцоўскага філіяла ААТ «Гарадзейскі цукровы камбінат» выпускаецца ў суткі 20 тон павідла і падваркі з яблыкаў.

Прадукцыя адпраўляецца ў Расійскую Федэрацыю і Казахстан, а таксама на ўнутраны рынак.

Акрамя таго, ёсць попыт на сокі і нектары, фруктова-ягадныя напаўняльнікі.

Перспектыва прадпрыемства — у новых відах прадукцыі і новых рынках збыту.

-У стадыі распрацоўкі — чатыры новыя віды прадукцыі. Вядзецца ўзгаднення рэцептуры, вырашаюцца пытанні адносна кошту, — расказаў в. а. дырэктара філіяла Вячаслаў Салей.

Пр



Tagged

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *