Далікатэс з італьянскім хамонам

Важное Навіны Стаўбцоўшчыны

image_pdfimage_print

Да Ражджаства і Новага года ААТ «Стаўбцоўскі мясакансервавы камбінат» парадаваў новымі відамі прадукцыі, якія распрацавалі тэхнолагі прадпрыемства.

– Смак навінак высока ацаніла дэгустацыйная камісія камбіната, і яны ўжо паступілі ў нашы фірменныя магазіны, – зазначыла галоўны тэхнолаг Людміла Бойка.

Сярод навінак – выраб каўбасны паўвэнджаны «Домашка свиная» вышэйшага гатунку, які складаецца з нятлустай і паўтлустай свініны, аздобленай натуральнай сумессю перцу, часнаком. Дзякуючы запяканню ў тэрмакамеры,  далікатэс мае яркі, насычаны колер і дамашні смак. Яшчэ адзін новы прадукт – «Колбаса Селино», «італьянская» назва якой тлумачыцца букетам адмысловых спецый, у тым ліку традыцыйнага хамону.

Фота мае ілюстрацыйны характар

У распрацоўцы тэхнолагаў знаходзяцца сыравэнджаныя і сыравяленыя прадукты з лінейкі сальцісонаў і зельцаў. Рыхтуюць яны для пакупнікоў і сюрпрыз – стэйк з ялавічыны «Рыбай» (гэта самая мяккая частка ялавічнай паўтушы).

Таццяна ПЯТКЕВІЧ

Фота yandex.by



Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *